Συσκευές κουζίνας υψηλής ποιότητας,
σχεδιασμένες και κατασκευασμένες
για εσάς στην Αυστραλία.
 
"Όπως λέει μια παλιά παροιμία: Πληρώνεις για ΠΟΙΟΤΗΤΑ και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ αντέχει τη δοκιμασία του χρόνου" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Πρότυπο Ποιότητας

 

Κατασκευαστές

Στην Optimum® συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές για την παραγωγή των ποιοτικών μπλέντερ μας, των αργόστροφων αποχυμωτών μας και των επεξεργαστών τροφής μας, όπως επίσης και με το παγκόσμιας κλάσης αποκλειστικό εργοστάσιό μας στην Ταϊβάν. Υποβάλλουμε τους προμηθευτές μας στους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας πριν να παρουσιάσουμε ένα προϊόν. Οι κατασκευαστικές εγκαταστάσεις μας είναι εγκεκριμένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO9001 και τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα UL, CE, EMC και IEC.

 

Η Optimum είναι μια καταξιωμένη μάρκα, και τα εργοστάσιά μας συνδυάζουν γνώση και καλή φήμη στον τομέα για πάνω από 120 χρόνια. Συνεχίζουμε να προάγουμε την ποιότητα στην επιχείρησή μας και να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας στις ακριβείς προδιαγραφές μας. Στην Optimum® απασχολούμε μια εξειδικευμένη ομάδα προμηθειών για να συνεργάζονται με τους προμηθευτές σε μια αμοιβαία επωφελή σχέση. Η στενή συνεργασία για έναν κοινό στόχο με τους προμηθευτές μας εστιάζει στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.


Πρώτα η Ποιότητα

Είμαστε περήφανοι που παράγουμε μια εξαιρετική, ανώτερη σειρά προϊόντων με υψηλές επιδόσεις. Προτιμούμε να εστιάζουμε στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, παρά να είμαστε ανταγωνιστικοί μόνο στις τιμές. Εμπιστευόμαστε την ικανότητά μας να παρέχουμε καλύτερους όρους εγγύησης από άλλα προϊόντα στην αγορά, επιτρέποντας στους πελάτες μας να κάνουν μια τεκμηριωμένη επιλογή, με βάση την εξαιρετική αξιοπιστία και το κόστος.

 

Είμαστε περήφανοι που η ποιότητα των προϊόντων μας με την μεγάλη ποικιλία επιλογών και η ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών, συνεχίζουν να τιμούν την επωνυμία μας. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τον κατάλογο ικανοποιημένων πελατών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τη μέρα σας πιο εύκολη, πιο δημιουργική, πιο πλούσια σε γεύση, μέσα από το καινοτόμο στιλ και την λειτουργικότητα των μπλέντερ, των αποχυμωτών και των επεξεργαστών τροφής που διαθέτουμε.


Η επικέντρωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία σημαίνει ότι κάθε συσκευή κατασκευάζεται με ακρίβεια και δοκιμάζεται πλήρως στα εργοστάσιά μας πριν να αποσταλεί στους διανομείς μας, ενώ δοκιμάζεται ξανά πριν αποσταλεί στους πελάτες. Η υποστήριξη μετά την πώληση που παρέχουμε είναι ασύγκριτη, και σχεδιάζουμε την παρουσίαση του πρώτου online κέντρου υποστήριξης στον κόσμο, που θα προσφέρει στους πελάτες μας άμεση υποστήριξη για όλη την διάρκεια ζωής των μπλέντερ τους.


Δοκιμή Προϊόντων

Απαιτείται από τους νέους κατασκευαστές να παρέχουν όλες τις πιστοποιήσεις και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου των επιχειρήσεών τους και εξετάζονται όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητές τους με αυστηρά κριτήρια, πριν γίνουν εγκεκριμένοι προμηθευτές. Απαιτούνται ενημερωμένες αναφορές που θα παρέχουν νέα CE και EMC για το Optimum® κάθε 2 χρόνια.


Οι αυστηρές απαιτήσεις μας απαιτούν να κάνουν αυτή τη δοκιμή μέσω ενός διεθνώς αναγνωρισμένου εργαστηρίου και παρόχου πιστοποίησης, για να εξασφαλίσουμε ότι τηρούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Συμπληρωματικά, οι προμηθευτές μας ενημερώνουν με πληροφορίες ελέγχου ISO9001 ετησίως, για να εξασφαλίσουμε ότι συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για τις δικές τους διαδικασίες.
Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια είναι υποδειγματική, από τη μικρότερη βίδα, ως τα μοτέρ των συσκευών μας ή την συσκευασία. Όλα σχεδιάζονται μεθοδικά, δειγματίζονται και δοκιμάζονται πριν παρουσιαστεί το προϊόν στην αγορά.


Εγκρίσεις


Απαιτούμε οι δοκιμές Ποιοτικών Προτύπων και Ασφάλειας να διενεργούνται από την SGS. Η SGS είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες συμβατότητας με τα διεθνή πρότυπα και συντάσσει εξονυχιστικές και αμερόληπτες αναφορές για όλα τα προϊόντα μας. Δεχόμαστε κάθε σχετική χρέωση για να εξασφαλίσουμε ότι όχι μόνο τα προϊόντα μας είναι υψηλότατης ποιότητας, αλλά είναι επίσης ασφαλή για κάθε αγορά σε όλο τον κόσμο.


Σύγκριση

Επενδύουμε σημαντικά στην ανάλυση του ανταγωνισμού της αγοράς, κάνουμε ελεγχόμενες συγκρίσεις μεταξύ των προϊόντων των ανταγωνιστών και των δικών μας, φτάνοντας μέχρι το σημείο να αποσυναρμολογούμε τα μοτέρ και να κάνουμε δοκιμές σε πλευρές όπως η ανθεκτικότητα και η συνέχεια. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών βασίζονται σε πραγματικές επιδόσεις σε περιβάλλον εργασίας.


Υποστήριξη

Αρχίζοντας με την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών μας, η Optimum® συνεργάζεται μόνο με κύριους διανομείς που εστιάζουν πρωτίστως στην εξυπηρέτηση πελατών και το σέρβις. Είμαστε τόσο αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών, ώστε κάνουμε τυχαίους ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων «μυστικών» αγοραστών, ελέγχοντας την διαρκή προσήλωση των διανομέων μας στην εξυπηρέτηση πελατών και στην γνώση των προϊόντων μας.

Είμαστε επίσης σε θέση να παρέχουμε τις κορυφαίες στην αγορά εγγυήσεις των προϊόντων μας. Αυτή η αυτοπεποίθηση προέρχεται από την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και τις ελάχιστες επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων. Όπου εντοπίζονται ελαττώματα κατασκευής, διεξάγουμε μια εξονυχιστική έρευνα για να ανακαλύψουμε το πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε ότι θα διορθωθεί άμεσα.


Διαρκής Βελτίωση

Δεν είμαστε μόνο δεσμευμένοι στην βελτίωση της μάρκας μας, αφήνουμε τα προϊόντα μας να μιλούν μόνα μας. Οι υποσχέσεις που δίνουμε είναι δικαιολογημένες από την ποιότητα των προϊόντων μας και την αφοσίωση της ομάδας μας. Η διαρκής βελτίωση είναι η δουλειά μας, όχι μόνο ένα τμήμα μας ή μια πολιτική μας.INSTAGRAM